Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Race Day Boost

Hammer Nutrition Global
14.900 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Adj igazi lendületet a teljesítményednek!
 

 • akár 8%-al is fokozhatja a teljesítményt
 • növelheti az állóképességet
 • csökkentheti a tejsavszintet

 

Szerezhető hűségpontok: 150
Nem értékelt
Raktáron: 11 db raktáron
Cikkszám: RDBC
14.900 Ft
Menny.:db

Leírás


Amennyiben találnál egy olyan terméket, amely a szervezeted 3 energiatermelési módjának támogatásával növeli a teljesítményedet, akkor te is használnád, nem igaz? A Hammer Nutrition Race Day Boost nevű terméke pont ilyen – és igen, biztonságos és maximálisan doppingmentes termék! A kutatások a Race Day Boost elsődleges összetevőjéről kimutatták, hogy a kísérletben részt vevő kerékpárosok 40 kilométeres időfutam teljesítménye 8%-al javult. Az egyszerű összetétel nagyon hatékonyan segítheti a megnövekedett celluláris energiatermelést és gátolhatja a teljesítményrabló tejsav-felszaporodást.

Nem számít, hogy milyen hosszúságú távon indulsz, a főversenyt megelőzően a Race Day Boost négy nap alatt történő betöltésével látványos különbséget érhetsz el. Ez egy különleges termék, különleges alkalmakra. Ha azt szeretnéd, hogy a verseny napján a vártnál jobban teljesíts, akkor a Race Day Boost-ot be kell iktatnod a fegyvertáradba.

Használat

A versenyt megelőző 4 napon át, napi 4 alkalommal 4 db kapszuát vegyél be (naponta összesen 16) a Race Day Boost-ból étkezés közben, vagy gyümölcsitallal.
Amennyiben egy többnapos rendezvényen veszel részt, akkor a következő protokollt ajánlatos követni:

Kövesd a négy napos protokollt a fent leírtak szerint.

Szedj be 4 kapszulát a Race Day Boost-ból a Recoverite-el együtt a verseny után, amint lehetséges, majd újabb 4 kapszulát a Race Day Boost-ból étkezéssel egybekötve később a nap folyamán vagy este.

Kövesd naponta kétszer a „fenntartó adag” protokollt, minden egyes szakasz után.
** Ezt a terméket mindenképpen szükséges az edzések alatt tesztelni, mielőtt a versenyen is használod!

A tanulmányok többsége a Race Day Boost fő összetevőjéről, a nátrium-foszfátról napi négyszer, négy napon át 1 gramm (1000 mg) tápanyag szervezetbe juttatása során rendkívül pozitív eredményeket, teljesítménynövelő hatást mutatott ki. Ezt a mennyiséget ajánljuk a legtöbb sportolónak. Azonban az is előfordulhat, hogy a könnyebb sportolóknak elegendő lehet kevesebb hatóanyag az azonos eredmény eléréséhez.

Ezeket szem előtt tartva készítettük el használati utasítást – testtömeg alapján – amelyet érdemes kipróbálnod az edzéseid során:

56 kilóig
Első nap: 4 kapszula egy alkalommal/nap
Második nap: 4 kapszula kétszer/nap
Harmadik nap: 4 kapszula kétszer/nap
Negyedik nap: 4 kapszula háromszor/nap

57-72 kiló között
nap: 4 kapszula kétszer/nap
Második nap: 4 kapszula háromszor/nap
Harmadik nap: 4 kapszula háromszor/nap
Negyedik nap: 4 kapszula négyszer/nap

72 kiló fölött
Első nap: 4 kapszula négyszer/nap
Második nap: 4 kapszula négyszer/nap
Harmadik nap: 4 kapszula négyszer/nap
Negyedik nap: 4 kapszula négyszer/nap

*Fontos megjegyezni, hogy ezek a dózisok becslések. Minden sportolónak le kell tesztelni a Race Day Boost protokollját edzéseken mielőtt a versenyek előtti négy napban elkezdi használni.

Előnyök

Növeled a teljesítményed akár 8%-kal egyszerűen!

Termékbemutató - RACE DAY BOOST - Első rész:

Szerző: Steve Born

A közeljövőben bizonyára elkérkezik az első kulcsfontosságú versenyed, ezért itt az idő a Race Day Boost tesztelésére. Hihetetlen előnyökhöz juthatsz a használatával. Az első részben pici magyarázatot kaphatsz arról, hogy mi is ez a szuper termék és mit tud érted tenni.

***** Race Day Boost dinamikus előnyei *****
 

 • Hatékonyabb energiatermelés = több energia
 • Kevesebb a tejsav-képződés
 • Nagyobb kitartás
 • 8% -os teljesítmény növekedés

A Race Day Boost hatékonyságának kulcsa a nátrium-tribázikus foszfát, amely mögött olyan kutatómunka van, ami azt hivatott bizonyítani, hogy milyen kedvező előnyöket nyújt a sportteljesítmény növeléséhez. A nátrium-foszfát fokozza a szervezet mindhárom ATP-termelő energiarendszerének működését - az ATP-CP rendszert, a tejsavrendszert és az oxigén / aerob rendszert - így növeli a szervezet rövid, közép és hosszú távú energiatermelési rendszerének teljesítményét.
 

1) Az ATP-CP (adenozin-trifoszfát és kreatin-foszfát) rendszer

• Ez az energiarendszer a rövid, intenzív tevékenységekhez járul hozzá, mint például a súlyemelés vagy a sprintek.
• A Race Day Boost-ban lévő nátrium-foszfát foszfátcsoportokat szállít az ATP és a CP újraszintézisében, ezáltal javítva a rövid távú energiarendszer teljesítményét.
 

2) A tejsavrendszer
 

 • Testünk lebontja az izomglikogént és / vagy szénhidrátjainkat az elfogyasztott élelmiszerünkből és/vagy az üzemanyagunkból glükózzá, amelyet az energia előállításához használ fel a szervezet a glikolízis nevű folyamaton keresztül.
 • A glükóz lebontásának folyamatának van egy szakasza, a glikolízis, ami oxigén jelenlétével vagy anélkül történik. Nyugalomban a glikolízist az oxigén tartja fenn (aerob glikolízis). Ahogy elkezdődik a testmozgás, az aerob glikolízis aránya nő. Ahogy növekszik az intenzitás, az aerob glikolízis nem lesz megfelelő az energiatermelés támogatására, és a rendszer anaerob glikolízisre vált. Az izomsejtek kémiai reakciói révén a tejsav képződése lehetővé teszi az anaerob glikolízis folyamatát.
 • A túlzott tejsav felhalmozódik a nagy intenzitású erőfeszítések során, növelve a hidrogénion koncentrációját az izomsejtekben, és megzavarja az ideális lúgos vér pH-ját. Ez az izom soványodását eredményezi, mely folyamat a sportolók egyik fő ellensége.
 • A Race Day Boost nátrium-foszfátja a vér savtartalmának kepződését csökkenti, így az ideális-sav-lúgos egyensúly fenntartása biztosítva van az izomsejtben lévő felesleges hidrogénionok semlegesítésével, így a tejsavrendszer hosszabb ideig képes energiát biztosítani.

3) Az oxigén / aerob energia rendszer
 

 • Ez a rendszer elsősorban szénhidrátokat és zsírokat használ az ATP előállításához, de 90-120 percnyi tartós edzés után ez a rendszer a fehérjére támaszkodik, amiből 5-15% az aminosavakból származik. Az oxigén / aerob rendszer nem képes olyan gyorsan előállítani az ATP-t, mint a másik két rendszer, de nagyobb mennyiségű ATP-t termel, amely az aerob gyakorlat elsődleges energiarendszere.
 • A foszfátok a vörösvérsejtek 2,3-difoszfoglicerát (2,3-DPG) néven ismert vegyület részét képezik. Ez a molekula segíti az izomsejtekben lévő hemoglobinból az oxigént felszabadítani. A 2,3-DPG növekedése javítja az oxigén felszabadulását a dolgozó izmok számára az ATP (energia) létrehozásának folyamatában.

A nátrium-tribázikus foszfát javítja a szervezet mindhárom energiatermelő rendszerét, így kiváló ergogén segédeszköz. Ez az egyik leginkább kutatott anyag, melynek a sokéves tesztek szerint túlnyomóan pozitív eredményei vannak.

A nátrium-foszfát-vizsgálatok 1990-es évekre nyúlnak vissza [Lenfant 1990, Lunne 1990], Dr. Richard Kreider 1992-es tanulmányának célja kétségtelenül az anyag tényleges kutatása volt. A Kreider-féle vizsgálatban az alanyok nátrium-foszfátot fogyasztottak négy napig (1 gramm naponta négyszer). A 40 km időmérés alatt az átlagos teljesítmény 17% -kal, és az oxigénfelvétel is 17% -kal nőtt, a teljesítményidő peidg 8% -kal javult.

A Race Day Boostban lévő nátrium-foszfát mennyisége pontosan megegyezik ezzel a tápanyaggal végzett összes vizsgálatban alkalmazott dózissal.

Megjegyzés

***** Gyakori Kérdések ès Vàlaszok ***** 
 

1) Mit jelent az, hogy “háromfázisú” a nátrium-tribázisú foszfát? 
 

A nátrium-foszfát csak egy foszformolekulával rendelkező ortofoszfát. A nátrium-dibázisú foszfátnak két foszformolekulája, a nátrium-tribázisú foszfátnak pedig három foszformolekulája van. Azért esett a választásunk a nátrium-foszfát hárombázisú formájára, mert ez ugyanaz a vegyület, amit Dr. Richard Kreider is használt kutatásai során, és amelyről kiderült, hogy nagy figyelmet érdemlő sportteljesítményt növelő (azaz ergogén) hatása van. 
 

2) A Race Day Boost használata során ajánlott csökkenteni az étrend nátrium tartalmát egészen a verseny napjáig. 
 

A Race Day Boost minden adagja 1000 mg nátrium-foszfátot tartalmaz. Ebből az 1000 mg-ból 193 mg nátriumot tartalmaz. Az általánosan javasolt adagolás 1000 mg négyszer naponta négy napig. Ez napi 772 mg nátriumot jelent (közel ¾ gramm); így ezzel az adagolással négy nap alatt további 3,088 mg nátriumot fogyasztanak. Annak érdekében, hogy ez a nátrium mennyiség elfogadott legyen, azt javasoljuk, hogy a sportolók csökkentsék az étrendjükben a nátrium / só bevitelét, és különösen elkerüljék az egyéb “nátrium-hozzáadagolást”, amely nem nyújt semmilyen előnyt, és akár a teljesítményt is ronthatja a verseny napján.
 

3) Hagyjunk ki több mint 2 hetet a kúrák között. Miért?
 

 • A mostani tanulmányok 14 - 17 napig terjedő „tisztítási” időszakot javasolnak a kúrák között, ami gyanítható, hogy annak a következménye, hogy a szervezet nátrium-foszfát raktára teljesen kimerül annyira, hogy egy ismétlődő vizsgálat eredménye nem lenne helytálló. 
   
 • Az alábbi okok miatt is javasoljuk, hogy a kúrák között 2 vagy több hetes "tisztító időszak" legyen:
   
 • Abban az esetben, ha a nátrium-foszfát szükséglet egy időre csökken, nem szokik ahhoz a szervezet, hogy nagyobb dózisokat kell alkalmaznunk ahhoz, hogy a jótékony hatásokat elérjük.
 • A normál négyszeres napi adagolási protokoll végrehajtásakor további 772 mg nátrium kerül a szervezetbe. A négy napos időszak alatt ez összesen 3,088 mg nátrium. Ez egy túlzott mennyiségű nátrium, amely rendszeresen hozzáadódik az étrendhez.
   
 • Valószínűleg a nátrium-foszfát gátolja a kálcium hatékony felszívódását. Így ennek a dózisnak a rendszeres használata nyilvánvalóan nem lenne egészséges.

 

4) Mi az almasav és a Race Day Boost termék miért tartalmazza ezt? 
 

Az almasav természetes anyag, elsősorban almában, de nektarinban, cseresznyében, banánban, mangóban, őszibarackban, paradicsomban és eperben is megtalálható. Amikor a szervezet a szénhidrátokat energiává alakítja, almasavat is termel. Az almasav, mivel a Krebs-ciklus lényeges eleme, segít az energiaszint növelésében. Mint ilyen, előnyös tulajdonsággokkal bír a fibromyalgia (a fibromyalgia elsősorban a központi idegrendszert érintő probléma, ami során a fájdalom érzékelésben és feldolgozásában zavarok alakulnak ki) és a krónikus fáradtság ellen is. Úgy vélik, hogy a máj egészségének fenntartásában is nagy szerepet játszik.
 

A fő ok, amiért a Race Day Boostban megtalálható az az, hogy segítsen kiegyenlíteni a termék extrém lúgosságát, így minimalizálja a gyomorproblémák lehetőségét.
 

5) „Fenntartó dózis” többnapos versenyekre. Többnapos esemény esetén ez a protokoll használható
 

 • Kövesd a normál négynapos feltöltési protokollt.
 • A versenyt követően amilyen gyorsan csak lehetséges fogyassz egy Race Day Boost-ot a Recoverite-val, és még aznap egy későbbi étkezés után pedig ismételd ezt meg.
 • Minden egyes szakaszod után kövesd ezt a napi kétszeri „fenntartó adag” javaslatot.

 

6) Alternatív Race Day Boost feltöltési  protokoll. 

A Race Day Boost (RDB) nátrium-foszfát fő összetevőinek nagy részét vizsgáló tanulmányok kimutathatóan teljesítménynövelő eredményeket hoztak, abban az esetben, mikor a tápanyag 1 grammját (1000 mg) négy egymást követő napon naponta négyszer adagolták. Ez az adagolási mód  javasolt a legtöbb sportolónak. Elméletileg azonban lehetséges, hogy a könnyebb súlyú sportolók ugyanazokat az előnyöket érhetik el kevesebb tápanyag felhasználásával.
 

Ezt szem előtt tartva, néhány javasolt használati utasítás - a test súlyát alapul véve - amelyeket érdemes tesztelni:
 

56 kg-ig: 

 • Első nap: egyszer 4 db kapszula 
 • Második nap:  egyszer 4 db kapszula 
 • Harmadik nap: kétszer 4 db kapszula
 • Negyedik nap: háromszor 4 db kapszula

57 - 72 kg-ig:

 • Első nap: kétszer 4 db kapszula 
 • Második nap:  háromszor 4 db kapszula 
 • Harmadik nap: háromszor 4 db kapszula
 • Negyedik nap: négyszer 4 db kapszula

73 kg felett: 

 • Első nap: négyszer 4 db kapszula 
 • Második nap:  négyszer 4 db kapszula 
 • Harmadik nap: négyszer 4 db kapszula
 • Negyedik nap: négyszer 4 db kapszula

Mint mindig, most is fontos megjegyezni, hogy ezek becsült dózisok. Minden versenyzőnek ki kell tapasztalnia azt az adagolási módot a Race Day Boostra vonatkozóan még a versenye előtt, ami neki a legideálisabb. 

Tápanyag-információ

Fent találod a további képeknél!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!