Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nincs megállás, tovább fejlődik a táplálékkiegészítők piaca

Megújult a Recoverite és a Perpetuem. Két jól ismert Hammer Nutrition termék, amelyek nem csak a magyar sportolók kedvenc táplálékkiegészítői közé tartoznak, de világszerte több ezren használják őket nap mint nap. Ha mostantól rájuk keresel, akkor már új, 2.0 jelzésű címkével fogod megtalálni őket. Mutatjuk, miben változtak.

Tápióka pudding

K+F

A Recoverite és a Perpetuem már évtizedek óta segíti a sportolókat, hogy fokozzák a teljesítményüket és egyre jobb eredményeket érjenek el. Mi ezalatt az időszak alatt sem hagytunk fel ennek a két kiváló és népszerű terméknek a fejlesztésével és mindent megtettünk, hogy a legújabb kutatásokat és élelmiszeripari eljárásokat felhasználva, de a Hammer Nutrition szigorú minőségi követelményeit betartva, olyan összetevőket alkalmazzunk, amelyekkel még többet kihozhatunk belőlük.

Perpetuem

A Perpetuemet elsősorban azoknak készítettük, akik hosszabb távokat teljesítenek. Arra hivatott, hogy szervezetünk a két óránál hosszabb edzések vagy versenyek alatt is megkapja a megfelelő minőségű és mennyiségű fehérjét, megelőzve ezzel a katabolizmust.

A katabolizmus az izmok lebontását jelenti. Ez a folyamat a glükoneogenezis hatására indulhat be, ami a két óránál hosszabb erőkifejtés esetén a szervezetben található fehérjékből - elsősorban az izmok lebontásával - kezdi el előállítani a glükózt és ezzel energiát biztosítani a testünknek.

Recoverite

Ahogy azt a névadás is mutatja, a Recoverite-ot azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy segítsük és felgyorsítsuk a sportolók szervezetének regenerációs folyamatait. A Recoverite olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyeket érdemes közvetlenül a sportolás befejezése után pótolni, hogy megfelelően támogathassuk a test regenerálódását. L-karnozin, króm, glutamin, elektrolitok és amik a legfontosabbak: komplex szénhidrátok és fehérje (az utóbbi kettőt szigorúan 3:1 arányban).

Kiváló választás azoknak a sportolóknak, akik már tudják, hogy a teljesítményük fejlesztéséhez a test regenerációja éppen olyan fontos, mint az elvégzett edzésmunka.

Itt a tápióka

De mi a változott a Recoverite-ban és a Perpetuem-ben, amivel felkerült rájuk a 2.0 címke?

Már régóta szerettük volna felhasználni a tápiókát a termékeinkben. Ez végre sikerült, a Recoverite és a Perpetuem 2.0-ás verzióiban ugyanis a kukorica maltrodexint lecseréltük tápióka maltrodexinre. A tápióka – amit a kasszava gumójából nyernek ki – egy kevésbé feldolgozott összetevő, megfelelő mennyiségű komplex szénhidrátot tartalmaz, de, ellentétben a kukoricával, mindezt alacsonyabb nátrium-, ugyanakkor magasabb káliumtartalom mellett, valamint optimálisabb pH-értékkel.

A tápióka maltrodexin kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően mind a Recoverite, mind a Perpetuem egy sokkal jobb, egészségesebb sport-táplálékkiegészítővé vált. Nem is beszélve arról a fontos tényről, hogy a tápióka használatával mindkét termék továbbra is GMO- és gluténmentes.

Továbbra is magas minőségben

Jelenleg is használsz Recoverite-ot vagy Perpetuemet? Hamarosan már csak a 2.0-ás, továbbfejlesztett változatát fogod megtalálni nálunk, de nyugodtan berakhatod kosaradba, mert a tápióka maltrodexinnel csak jobbá tettük.

ivabalk képét a Pixabay -ről töltöttem le.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hammer Nutrition