Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Halo Headband – Így kezdődött...

Egyszerűen csak elegünk lett abból, hogy az izzadtság a szemünkbe folyt. Így kezdődött minden...

A partnerem és én egész életünkben sportolók voltunk, akikben tombolt a versenyszellem. Rengeteg sportot kipróbáltunk, csak hogy egy pár példát említsek: cross country mountain bike racing, adventure racing, Xterra, 24 Hours of Adrenalin versenyek, lacrosse, tenisz, racquetball, sőt, keresztül futottuk a Grand Canyont is.

A hosszú, edzéssel és versenyzéssel töltött évek és Dél-Kalifornia napfényes égboltja alatt egyetlen közös probléma adódott...szúrt, égetett a szemünk a belefolyó izzadtságtól. Kíváncsiak voltunk arra, hogy mások is szembesülnek-e ezzel a problémával, így megkérdeztük több sporttásunkat is, hogy náluk is fennáll-e ez a probléma, és mindannyian igennel válaszoltak. Mindegyiküknek megvolt a maga története, hogy milyen kellemetlenségekkel szembesült a szemébe folyó izzadtság miatt.

Szinte az összes fejpántot kipróbáltuk, ami a piacon volt, ami pedig működött az is csak ideiglenesen. A legtöbb fejpántnál az volt a probléma, hogy előbb-utóbb megtelt, és ugyanúgy elkezdett az izzadtság a szemünkbe csöpögni és rontotta a látásunkat. Elég kellemetlen szituáció, főleg, amikor egy hegyikerékpár versenyen veszel részt és 25 km / órás sebességgel mész az egyenletlen terepen.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a saját kezünkbe vesszük a dolgokat és megalkotjuk a saját fejpántunkat, ami működik is. A célunk az volt, hogy a világ legjobb minőségű és leghatékonyabb fejpántját hozzuk létre.

Két év kemény munka, tervek, tesztelés és prototípus után rájöttünk a megoldásra. Tulajdonképpen egy vízálló szigetelés/tömítés található a fejpánt belsejében, amelyet Sweat Seal Grip Technologyval szinkronizáltunk. A szigetelésnek/tömítésnek köszönhetően oldalra vezeti el az izzadtságot, így nem fog az arcodba csöpögni akkor sem, amikor már megtelt. Ez a kivitelezés annyira jól működött, hogy mi magunk is le voltunk nyűgözve. Minden sportolót, akit ismertünk (nem számított, hogy amatőr vagy profi) megkértünk arra, hogy próbálja ki. A válaszaik csak megerősítettek minket. Ekkor döntöttünk úgy, hogy szabadalmaztatjuk a technológiát: ekkor született meg hivatalosan is a Halo Headband és jelenleg is az egyik legjobb fejpánt a piacon. 

Azóta eltelt 16 év és kiváló minőségű gyártóvá nőttük ki magunkat az USA-ban, termékskálánk széles és mindegyik hatékonyan tartja távol az izzadtságot a szemeidtől. A Halo termékei kaphatóak Ázsiában, Európában, Amerikában, Kanadában, Ausztráliában és Kínában. Reméljük, hogy te is legalább annyira örömöd leled benne, mint mi!

Használd és láss!

Nick Holslag
vezető