Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Halo Headband – Hogyan Működik

A Halo Headband termékek felszívják az izzadtságot, elpárologtatják a nedvességet és a szabadalmaztatott Sweat Seal technológiának köszönhetően távol tartja az izzadtságot az arctól és a szemektől.

 

Dryline Visa Endurance szövet

A Visa Endurance technológia kombinálja a hatékony, tartós szagszabályozást a nedvességkezeléssel, mindemellett pedig a gondozása is egyszerű. Ráadásul számos más olyan tulajdonsággal, előnnyel is rendelkezik, amelyek kényelmet biztosítanak a végfelhasználók számára.

 Az előnyök között szerepel: 

- szagszabályozás
- elvezeti a testtől az izzadtságot
- gyorsan szárad
- foltmentes marad
- puha és engedi lélegezni a bőrt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedvességkezelés

Számodra mit jelent a nedvességkezelés? A köznyelvben ez azt jelenti, hogy az anyag szárazon fog tartani téged annak köszönhetően, hogy elvezeti az izzadtságot edzés vagy verseny közben. Valójában ez a legnagyobb titka az ilyesfajta sportruházatoknak. Még a legnehezebb helyzetekbe is segít könnyíteni a helyzeteden.

 

 

Antimikrobiális szagszabályozás

A Visa Endurance valójában egy ezüstalapú antimikrobiális szer. Ezüst ikonok működtetik, amelyek szabályozzák a baktériumok növekedését, és ennek köszönhetően marad a szövet friss illatú. Az ezüst ionok igazából egy kerámia ketrecben helyezkednek el, és csak akkor szabadulnak fel, ha emberi izzadtsággal érintkeznek. 

 

Könnyen tisztítható

Más szintetikus szövetekkel ellentétben a Visa Endurance a mosás során könnyen „kilökik” magukból még a legmakacsabb foltokat is. Ráadásul a Visa Endurance esetében kevésbé valószínű, hogy más szennyeződéseket, olajat felszív a mosóvízből a mosás során, így a színéből sem veszít, nem fakul a mosások során.

FIGYELEM!!!
Kizárólag kézzel, hideg vízben moshatóak a Halo Headband termékek. Melegvizes gépi mosás esetén a Sweat Seal csík leválhat. Szárítógépben nem szárítható!