Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Halo fejpánt – Hogy ne kelljen törölgetni!

Minden sportoló ismeri azt a bosszantó érzést, amikor az izzadság a fejéről az arcára, vagy még rosszabb esetben a szemébe folyik. Kellemetlen, irritál, csípni kezd és jön a véget nem érő törölgetés. Veled is megesett már? Elkerülhető. Kíváncsi vagy a megoldásra?

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor a fejen keletkező izzadság az arcunkra vagy a szemüvegünkre folyik, amit reflexszerűen le kell törölnünk. Ennél is kellemetlenebb, ha a szemünkbe csöpög, amit megfelelő eszközök híján edzés vagy verseny közben nem mindig tudunk megfelelően megtörölni.

Amellett, hogy ez irritálhatja a szemet, könnyen kizökkenthet a koncentrációból is, ami egy hosszú távú futó- vagy kerékpáros edzés vagy verseny alatt elengedhetetlen. Nem is beszélve arról, hogy zavarhatja a látást és akár balesethez vagy sérüléshez is vezethet.

Ez egy olyan probléma, amit sportágtól függetlenül szinte minden sportoló megtapasztal. Legyen profi vagy hobbifutó, triatlonista, kerékpáros vagy akár teniszező. Hogyan tudnánk megelőzni ezt a kellemetlenséget? A megoldás egyszerű: a Halo Headband, amely az Endurance Sport egyik vezető márkája.

Made in California

Minden az Egyesült Államokban, a Kalifornia állambeli San Diegoban kezdődött 2001-ben. A márka tapasztalt sportolókból álló alapítói szintén találkoztak ezzel a problémával a versenyek és az edzések során, amit az akkor piacon lévő fejpántok nem tudtak megoldani, ezért a saját kezükbe vették az ügyet.

Köszönhetően a több éven át tartó fejlesztésnek és tesztelésnek, előálltak a SweatSeal-nek és Grip Technology-nak elnevezett megoldásokkal, amelyeknek köszönhetően ezeket, a legmodernebb anyagok és varrási technikák felhasználásával, kézzel készített fejpántokat mára már az egész világon ismerik és használják.

SweatSeal, Grip Technology és Dryline?

Mi az a SweatSeal technológia, aminek köszönhetően a Halo többet tud nyújtani az átlagos sport fejpántoknál? Ez a megoldás a hétköznapi fejpántok legnagyobb hibáját orvosolja és oldalirányba vezeti el az izzadságot, megakadályozva, hogy az összegyűljön a fejpánt alatt, majd az arcra és a szem környékére távozzon.

Ezt ötvözték a Grip Technology-nak elnevezett megoldással, ami nem engedi, hogy fejpánt bármelyik irányba elcsússzon a fejről még intenzívebb mozgás közben sem.

Ezeken túl a Halo fejpántok a puha és bőrbarát Dryline anyagból készülnek, amelynek köszönhetően gyorsan száradnak, engedi a bőrt lélegezni, ráadásul antibakteriális hatásuk sokáig kordában tartja a kellemetlen szagokat.

Kiknek ajánlott?

Nem szeretnéd sportolás közben törölgetni a szemüveged, az arcod vagy a szemed? Akkor próbáld a Halo Headband-et. A többféle, különböző kialakítású fejpánt közül könnyen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. A Sport Endurance online áruházban mindet megtalálod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Halo fejpánt