Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Endurance Sport Blog

Nincs megállás, tovább fejlődik a táplálékkiegészítők piaca

Nincs megállás, tovább fejlődik a táplálékkiegészítők piaca

2023. 01. 29. 11:58:11

Megújult a Recoverite és a Perpetuem. Két jól ismert Hammer Nutrition termék, amelyek nem csak a magyar sportolók kedvenc táplálékkiegészítői közé tartoznak, de világszerte több ezren használják őket nap mint nap. Ha mostantól rájuk keresel, akkor már új, 2.0 jelzésű címkével fogod megtalálni őket. Mutatjuk, miben változtak.

Egy kis homoktövis?

Egy kis homoktövis?

2023. 01. 03. 12:32:11
Korábban már bemutattuk a homoktövist, ezt az Ázsiából származó növényt, ami mára már meghódította az egész világot. Lássuk, mit találunk az Endurance Sport kínálatában, amivel hozzáférhetünk a növény jótékony hatásaihoz
Előtte, közben, utána vagy bármikor?

Előtte, közben, utána vagy bármikor?

2023. 01. 03. 12:18:11
Az energiaszeletek ma már nem számítanak újdonságnak. Nagyon sokan fogyasztják ezeket a termékeket, mint táplálékkiegészítőt, vagy a mindennapi étkezések helyettesítőjét. Sajnos azonban sokan elvesznek a szinte végtelennek tűnő felhozatalban és nem csak rossz minőségű összetevőkből készített szeleteket választanak, de sok esetben még nem is a megfelelő időben fogyasztják azokat. Hogyan kerülhetjük el ezt a hibát? A választ a Hammer Nutrition szeletek adják meg.

 

Ultramaraton a jeges sivatagban

Ultramaraton a jeges sivatagban

2022. 12. 28. 16:15:44

Újabb kiváló magyar eredménynek örülhetünk 2022 végén. Toldi Péter, a Phiddipides Runon elért második legjobb időeredménye után Lubics Szilvia első helyezett lett a nők között és összesítésben a 6. legjobb időeredménnyel ért célba a 4 Deserts versenysorozat antarktiszi ultrafutó versenyén.

Phidippides nyomában

Phidippides nyomában

2022. 12. 06. 21:34:04
Nem is olyan régen már írtunk róla, hogy a Spartathlon mitől a világ egyik legkomolyabb ultrafutása, amely szellemileg és testileg egyaránt próbára teszi a részvevőket, szintidőn belül célba érni pedig egy igazán figyelemre méltó teljesítmény. Páran azonban úgy gondolták, hogy valami ennél is nagyobb erőpróbára lenne szükség, úgyhogy megszületett az Authentic Phidippides Run.
All Rice, All Right

All Rice, All Right

2022. 11. 28. 08:47:08

Az Endurance Sportnál folyamatosan keressük az olyan táplálékkiegészítőket, amelyeket sportolóknak, sőt, kimondottan futóknak fejlesztettek ki. Ha ráadásként ezek egy magyar cég termékei, az külön örömet okoz. Az Allrys pedig ilyen. Egy kiváló, rizsből készített energiaszelet, szó szerint mindenkinek.

A homoktövis ereje, Vivam

A homoktövis ereje, Vivam

2022. 10. 31. 15:37:47

Egy növény apró, narancssárga bogyókkal, amely tízszer több C-vitamint rejt magában, mint egy átlagos citrom. Kiválóan alkalmazható az immunrendszer erősítésére és kimagasló antioxidáns hatása is van. Igen, ez a homoktövis.

Meru sportkrém, az extra segítség

Meru sportkrém, az extra segítség

2022. 10. 05. 22:26:16

Egy igazán hasznos kiegészítő, amit szerintem kevesebben használnak, mint kellene. Cikkünkből megtudhatod, hogy miben segíthetnek a Meru sportkrémek neked is.

Halo fejpánt – Hogy ne kelljen törölgetni!

Halo fejpánt – Hogy ne kelljen törölgetni!

2022. 10. 05. 22:04:15
Minden sportoló ismeri azt a bosszantó érzést, amikor az izzadság a fejéről az arcára, vagy még rosszabb esetben a szemébe folyik. Van rá egy tökéletes megoldás.
Hammer Nutrition, az ismert és elismert

Hammer Nutrition, az ismert és elismert

2022. 10. 05. 15:40:45

Amikor sportolóknak készített táplálékkiegészítőkről van szó, az Endurance Sport csapatánál kizárólag egyetlen márka jöhet szóba. Ez a Hammer Nutrition. Mondjuk is, miért.