Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Endurance Sport Blog

Meglepetés Bostonban?

Meglepetés Bostonban?

2023. 04. 30. 17:25:17
Honnan lehet tudni, hogy áprilisban volt harmadik hétfő? Nagyon egyszerű. Ha Bostonban megrendezték a maratont, akkor volt! Márpedig idén április 17-én már 127. alkalommal koptatták Boston utcái a futócipőket. Milyen meglepetéseket tartogatott ez a hűvös, esős klasszikus?
Mind a kilenc fontos: az esszenciális aminosavakról

Mind a kilenc fontos: az esszenciális aminosavakról

2023. 04. 03. 18:57:19

Kilencen vannak és mindannyian elengedhetetlenek a szervezet számára. De miért olyan fontosak és hogyan juthatunk hozzájuk? Tudj meg többet az esszenciális aminosavakról!

Hol leszel augusztus végén?

Hol leszel augusztus végén?

2023. 04. 03. 18:44:14

Egy igazán izgalmas nyár elé nézünk. Lassan beindul a szezon és elrajtolnak a legnagyobb magyar versenyek, de az idei év egy kicsit többet is tartogat. Budapest ad otthont ugyanis a 2023-as atlétikai világbajnokságnak, amelyet augusztus 19-27. között rendeznek a fővárosban és egy igazi ínyencségnek ígérkezik az atlétika, azon belül is a maratonfutás szerelmeseinek.

Minden rizs jó rizs?

Minden rizs jó rizs?

2023. 02. 26. 19:47:04
A különböző energia- és proteinszeletek esetében mindenki arra gondol, hogy ezeket a kis méretű, edzések és versenyek előtt vagy közben könnyen elfogyasztható sport-táplálékkiegészítőket főleg szárított/aszalt gyümölcsökből, magvakból és többféle fehérjéből készítik. Van azonban egy még több hasznos tulajdonsággal rendelkező alapanyag is, amire sokan nem gondolnak. Ez nem más, mint a rizs.
Nincs megállás, tovább fejlődik a táplálékkiegészítők piaca

Nincs megállás, tovább fejlődik a táplálékkiegészítők piaca

2023. 01. 29. 11:58:11

Megújult a Recoverite és a Perpetuem. Két jól ismert Hammer Nutrition termék, amelyek nem csak a magyar sportolók kedvenc táplálékkiegészítői közé tartoznak, de világszerte több ezren használják őket nap mint nap. Ha mostantól rájuk keresel, akkor már új, 2.0 jelzésű címkével fogod megtalálni őket. Mutatjuk, miben változtak.

Egy kis homoktövis?

Egy kis homoktövis?

2023. 01. 03. 12:32:11
Korábban már bemutattuk a homoktövist, ezt az Ázsiából származó növényt, ami mára már meghódította az egész világot. Lássuk, mit találunk az Endurance Sport kínálatában, amivel hozzáférhetünk a növény jótékony hatásaihoz
Előtte, közben, utána vagy bármikor?

Előtte, közben, utána vagy bármikor?

2023. 01. 03. 12:18:11
Az energiaszeletek ma már nem számítanak újdonságnak. Nagyon sokan fogyasztják ezeket a termékeket, mint táplálékkiegészítőt, vagy a mindennapi étkezések helyettesítőjét. Sajnos azonban sokan elvesznek a szinte végtelennek tűnő felhozatalban és nem csak rossz minőségű összetevőkből készített szeleteket választanak, de sok esetben még nem is a megfelelő időben fogyasztják azokat. Hogyan kerülhetjük el ezt a hibát? A választ a Hammer Nutrition szeletek adják meg.

 

Ultramaraton a jeges sivatagban

Ultramaraton a jeges sivatagban

2022. 12. 28. 16:15:44

Újabb kiváló magyar eredménynek örülhetünk 2022 végén. Toldi Péter, a Phiddipides Runon elért második legjobb időeredménye után Lubics Szilvia első helyezett lett a nők között és összesítésben a 6. legjobb időeredménnyel ért célba a 4 Deserts versenysorozat antarktiszi ultrafutó versenyén.

Phidippides nyomában

Phidippides nyomában

2022. 12. 06. 21:34:04
Nem is olyan régen már írtunk róla, hogy a Spartathlon mitől a világ egyik legkomolyabb ultrafutása, amely szellemileg és testileg egyaránt próbára teszi a részvevőket, szintidőn belül célba érni pedig egy igazán figyelemre méltó teljesítmény. Páran azonban úgy gondolták, hogy valami ennél is nagyobb erőpróbára lenne szükség, úgyhogy megszületett az Authentic Phidippides Run.
All Rice, All Right

All Rice, All Right

2022. 11. 28. 08:47:08

Az Endurance Sportnál folyamatosan keressük az olyan táplálékkiegészítőket, amelyeket sportolóknak, sőt, kimondottan futóknak fejlesztettek ki. Ha ráadásként ezek egy magyar cég termékei, az külön örömet okoz. Az Allrys pedig ilyen. Egy kiváló, rizsből készített energiaszelet, szó szerint mindenkinek.