Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

All Rice, All Right

Az Endurance Sportnál folyamatosan keressük az olyan táplálékkiegészítőket, amelyeket sportolóknak, sőt, kimondottan futóknak fejlesztettek ki. Ha ráadásként ezek egy magyar cég termékei, az külön örömet okoz. Az Allrys pedig ilyen. Egy kiváló, rizsből készített energiaszelet, szó szerint mindenkinek.

 

Az Allrys esetében is minden a manapság megszokott módon kezdődött: volt egy jó ötlet és alakult egy start-up. Az ötlet annyira érdekesnek bizonyult, hogy az Ipon Novation elnevezésű, innovatív vállalkozásoknak szervezett versenyen 2021-ben a harmadik helyezést érte el.

Miután kiderült, hogy ez már nem csak egy futó kalandnak ígérkezik, megindult a termékfejlesztés és a márkaépítés, amely 2022. második felében ért révbe: pár hete már mindenki számára elérhetőek az Allrys termékek.

Helyesen akarod kiejteni? Ezt javasoljuk: „ollrájsz.

Az ötlet

Ha van olyan sport-táplálékkiegészítő, amire azt lehet mondani, hogy igazán hiánypótló, akkor ez az Allrys. A frissítésre használt szeletek és gélek ugyanis még sokszor azok gyomrát is meg tudják lepni, akiknek semmilyen emésztési problémájuk sincs. Azok a sportolók pedig, akik valamilyen ételintoleranciával küzdenek, csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem találnak maguknak olyan táplálékkiegészítőt, amivel az edzések és a versenyek alatti energiapótlást meg tudják oldani. Ezt a problémát felismerve készültek el az első prototípusok és kezdődött a tesztelés. A sportolóktól érkezett pozitív visszajelzéseket követően megindult a végleges változatok fejlesztése, amelyek ma már mindenki számára elérhetőek.

Smart+Food=Allrys

Mivel nyújtanak többet az Allrys táplálékkiegészítők? Ellentétben a legtöbb energiapótlásra szánt termékkel, az Allrys smart foodok nem tartalmaznak sem mesterséges adalékanyagokat, sem cukrokat.

Összeállításuk során szigorúan csak természetes összetevőket használnak, tartósítószerek nélkül. A gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően teljesen gluténmentesek. Annak köszönhetően, hogy nem tartalmaznak tejet és tojást sem, a vegán táplálkozást követők is nyugodtan fogyaszthatják őket.

Specialitások

Az Allrys különböző, teljesen organikus, gyorsan és lassan felszívódó szénhidrátokat egyaránt tartalmazó táplálékkiegészítői nem csak az ízükben, de funkciójukban is eltérnek egymástól.

  • Endless Motion: Kiváló koffeinforrás, amely az összetevőknek köszönhetően egyenletesen szabadul fel és hosszan tartó energiát biztosít.
  • Active Strength: Gyulladáscsökkentő hatású sport-táplálékkiegészítő kurkumával és gyömbérrel.
  • Spark Ignites: Segít pótolni a nyomelemeket és ásványi sókat az izmok megfelelő működése érdekében.
  • Vital Power: Magas antioxidáns tartalmú smart food a szabadgyökök közömbösítéséhez.

Ezt kerested

Előfordult már korábban, hogy a frissítéshez használt táplálékkiegészítők gyomorproblémákat okoztak és ezzel csökkent a teljesítményed, esetleg teljesen tönkrement az edzésed, versenyed? Valamilyen étel intoleranciában szenvedsz? Esetleg olyan energiaforrást keresel, amit biztonsággal beilleszthetsz a vegán étrendedbe?

Amennyiben a fenti kérdések közül legalább egyre igennel válaszoltál, az Allrys könnyen emészthető, teljesen organikus, mégis megfelelő mennyiségű és minőségű szénhidrátot biztosító sport-táplálékkiegészítőit neked találták ki.

Tartalomhoz tartozó címkék: Allrys